null

Bæredygtighed

BESKYTTELSE AF NATUREN

En stor del af vores identitet er vores dedikation til at beskytte naturen og dens vildtliv. Som mennesker er det vores ansvar at efterlade en verden til den næste generation, som er ligeså smuk, som den vi selv arvede. Derfor giver vi støtte til bæredygtighed og truede dele af naturen.

ANSVARLIG UDVINDING AF DIAMANTER

Når vi skaber vores smykker, er anvender vi kun diamanter af højeste kvalitet, ikke kun i form af fysiske aspekter, men også i form af integritet. Vi kender til vigtigheden af vores diamanters oprindelsessted, og vi ærer rejsen af de bæredygtigt udvundne sten. Derfor anvender vi kun diamanter fra lande, der er fuldt medlem af Kimberley Process Certification Schemet for at sikre, at vores kunder og os selv kan have komplet tryghed, når vi bærer disse magiske sten.

BESKYTTELSE AF VILDTLIV

Vi er dedikeret til at bevare vildtliv, som er påvirket af smykkeindustrien, fordi vi tror på muligheden for at skabe en bedre verden. Derfor donere vi en del af vores profit til at bevare for eksempel elefanterne. Disse mastodontiske dyr er jagtet på grund af deres elfenben, hvilket vi finder yderst uetisk. Vores smykker indeholder ingen materialer fra vilde dyr, eftersom vi finder dette en uhørlig praksis.