null

HANDELSBETINGELSER OG GENERELLE VILKÅR

I det følgende finder du information om de vilkår og betingelser, som du accepterer, når du handler online på UtzonJewellery.dk.

 

Virksomhedsoplysninger:

Utzon Jewellery ApS
CVR-nummer: 36045264
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

info@utzonjewellery.com

 

Bankoplysninger
Registreringsnummer: 5501
Kontonummer: 3499209575
IBAN DK8920003499209575
BIC NDEADKKK

 

Priser
Alle priser offentliggjort på utzonjewellery.dk inkluderer 25% moms og er i danske kroner, hvis intet andet er nævnt. Vær opmærksom på, at der kan være typefejl eller prisændringer på grund af skat og valutakurser.

 

Levering
Der kan være omkostninger forbundet med levering af dit produkt, hvis du køber uden for Danmarks grænser. Sådanne omkostninger vises ved bestilling.

 

Leveringstid
Utzon Jewellerys pakker bliver afsendt samme dag eller næste hverdag. Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-2 hverdage.
Pakker i Danmark sendes med GLS. Internationale ordrer sendes med GLS eller Fedex.

 

Betaling
Når varerne sendes, trækkes betalingen fra din konto. Betaling kan ske med: Dankort, VISA / Dankort, VISA, VISA Electron, JCB, MasterCard, Maestro og American Express.

Utzon Jewellery bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

28 dages afbestillingsret
Når du handler online hos Utzon Jewellery har du 28 dages afbestillingsret i henhold til EU's forbrugerlovgivning. Hvis du ønsker at udøve din ret, skal du give os besked om annullering af købet og returnere varerne til os inden for 14 dage fra den dato, hvor du modtog varen. Det betyder, at du har 14 dage til at give varsel om afbestilling og yderligere 14 dage til at returnere varerne til os. Hvis afbestillingsperioden udløber på en ikke-arbejdsdag, forlænges perioden til den første følgende arbejdsdag. Hvis varer bestilt sammen ankommer på forskellige tidspunkter, begynder udtrædelsesperioden fra den dag, den sidste artikel blev modtaget. Hvis varerne bruges eller beskadiges på nogen måde ved returnering, er vi ikke forpligtet til at acceptere en returnering af varerne.
Nogle varer kan ikke være muligt at returnere. Hvis dette er tilfældet, vil vi give dig besked om dette, inden du afgiver din ordre.
For at udøve afbestillingsretten, skal du give os besked om returnering af varerne ved hjælp af annulleringsskabelonen på www.utzonjewellery.com/retur

 

Returnering af varer
Du skal sende ordren til os uden unødig forsinkelse og inden14 dage efter afsendelse have givet os besked om afbestillingen. Vi dækker alle de direkte omkostninger, der er forbundet med returneringen.
Når du returnerer varer, er du ansvarlig for emballering og tilstand, og du bærer risikoen, indtil varerne er ankommet til vores hovedkontor.
Når du returnerer varerne, skal du give os besked på info@utzonjewellery.com.

 

Betingelsen for returvarer
Du er ansvarlig for værdiforringelse forårsaget af andre handlinger end dem, der er nødvendige for at bestemme den korrekte funktion eller varetype. Med andre ord kan du prøve varerne på samme måde som i en fysisk butik.
Hvis en vare bruges ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, og det betyder, at du ikke kan returnere varen og kræve refusion. For at modtage refusion kan du således kun prøve varen som udført i en fysisk butik, men du kan ikke tage varen i brug.

 

Refusion
Hvis varerne er i en stand, der kan returneres i overensstemmelse med ovenstående, refunderer vi det fulde betalte beløb inklusive leveringsomkostninger, dog ikke ud over omkostningerne til den billigste transportform, som vi tilbyder. Retur skal ske uden unødvendige forsinkelser og inden for 14 dage fra den dato, hvor vi modtog meddelelse om returnering. Vi refunderer det fulde beløb med den samme betalingsmetode, som du oprindeligt brugte ved køb af varerne, medmindre andet er aftalt.
Vi kan ikke frigive tilbagebetalingen, før vi har modtaget de returnerede varer, medmindre du har forelagt forudgående dokumentation for varens returnering.

Varerne skal sendes til:
Utzon Jewellery ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

 

Returnering af varer
Du skal vedlægge kopi af modtagelsen af ​​de varer, der skal returneres. Returprocessen vil være hurtigere, hvis du også har udfyldt vores returskabelon og sendt den til os.

 

Garanti
Når du handler online på utzonjewellery.com, har du 24 måneders garanti. Garantien inkluderer reparation, udskiftning, refusion eller prisnedsættelse afhængigt af den aktuelle situation. Garantien skal være gyldig, og mulig returnering eller refusion kan ikke være et resultat af forkert brug af varerne, manglende vedligeholdelse eller slid osv. For at udøve garantien skal du give besked inden for en rimelig periode efter at have opdaget defekten eller burde have opdaget den.

 

Hvor hurtigt skal jeg give besked i en garantisag?
Du skal give besked om en mulig mangel inden for en rimelig tidsperiode efter at have opdaget den nævnte mangel eller indenfor den tidsramme hvor du burde have opdaget. Garantien er gyldig i en periode på to måneder efter opdagelsen af ​​fejlen.

 

Vi refunderer transportomkostningerne
I tilfælde af en gyldig garantisituation refunderer vi dine fragtomkostninger.

Varerne skal sendes til:
Utzon Jewellery ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

 

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varerne:
- En detaljeret beskrivelse af defekten.
- Dokumentation for, at varerne er sendt til os, så vi kan refundere din betaling om nødvendigt.
Varerne skal returneres i den samme eller tilsvarende emballage som modtaget.

 

Fortrolighedspolitik
Når du handler på utzonjewellery.com, skal du som minimum give os dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan behandle din ordre. Alle registrerede oplysninger håndteres i overensstemmelse med EU-lovgivningen om personoplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller distribueret til en tredje person på nogen måde. Oplysningerne opbevares i fem år efter det indeværende regnskabsår. Derefter bliver oplysningerne slettet. Vi opbevarer ikke krypterede kundeoplysninger, og vi transmitterer ikke data.

 

Cookie og persondata politik - Utzon Jewellery Copenhagen

 

For at sikre en god oplevelse hos Utzon Jewellery Copenhagen, finder du her information om, hvordan vi indsamler data, hvordan de bruges og behandles. Ved at acceptere Utzon Jewellery Copenhagen købsbetingelser accepterer du også vores generelle politik for beskyttelse af personlige oplysninger og cookies.

 

Hos Utzon Jewellery er vi dataansvarlige – Sådan kan du kontakte os:

Utzon Jewellery ApS
CVR: 36045264
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
Danmark
info@utzonjewellery.com

 

Ved at anvende www.utzonjewellery.com, acceptere du at vi bruger nedestående data politik og behandler dine persondata i overensstemmelse med denne. Vi er opmærksomme på korrekt håndtering og passende beskyttelse af dine persondata.

 

Formål og retsgrundlaget

Personlige data dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til:

  • For- og efternavn
  • Alder
  • Køn
  • Privat adresse eller anden fysisk adresse
  • E-mailadresse eller andre kontaktoplysninger

 

Hvilke personlige oplysninger indsamler og behandler vi?
UJ har dog brug for visse oplysninger for at sælge produkter til dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personlige oplysninger, der er absolut nødvendige.

 

Kategorier af personlige oplysninger

For at vi kan sende dig vores produkter, når du handler hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

 

Virksomheden indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger om dig fra tredjepart og gemmer ikke oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Frister for opbevaring af personlige data

UJ gemmer personlige oplysninger, der er registreret hos Utzon Jewellery ApS og opbevarer posterne i fem år, hvorefter informationen slettes.

 

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage.


Hvis du ønsker at modtage information / trække dit samtykke tilbage, bedes du skrive til os på info@utzonjewellery.com.


Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af ​​vores behandling af dine personlige oplysninger baseret på dit forudgående samtykke indtil tilbagetrækningstidspunktet. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil det have virkning fra dette tidspunkt.
Du har altid ret til at få unøjagtige oplysninger rettet.

 

Dine rettigheder

De nuværende databeskyttelsesregler giver dig et antal rettigheder i relation til en virksomhedsbehandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os.

 

Ret til adgang Du har ret til at inspicere de oplysninger, vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dine data.

 

Ret til at rette unøjagtige oplysninger Du har ret til at have unøjagtige oplysninger om dig rettet.

 

Rettelse til sletning I visse tilfælde har du ret til at anmode om sletning af oplysninger om dig, inden vores generelle sletningstid forekommer.

 

Ret til begrænsning af behandlingen I nogle tilfælde har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen. Hvis du har denne ret, vil vi kun kunne behandle dine oplysninger - undtagen til opbevaring - med dit samtykke eller med det formål at bestemme, håndhæve eller forsvare juridiske krav eller til at beskytte en person eller vigtig almen interesse.

 

Ret til indsigelse I nogle tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores ellers legitime behandling af dine personlige oplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til transmittere
Du kan i visse tilfælde have ret til at modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, ofte brugt og maskinlæsbart format og få disse personlige data overført til en anden controller uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets guide til de registreredes rettigheder (på dansk). Du kan også få adgang til den generelle databeskyttelsesforordning i fuldtekst online.

 

Klage til databeskyttelsesagenturet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet (Datatilsynet), hvis du er utilfreds med den måde, hvorpå Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personlige oplysninger på. Du finder kontaktoplysningerne på www.datatilsynet.dk.

 

Hvem videregiver vi personlige oplysninger til?

 

Personlige oplysninger, der sendes til Utzon Jewellery ApS, videregives kun til:
• Virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjeparter, der muligvis bruger dine personlige oplysninger til at levere de produkter eller tjenester, du har bestilt
• forretningspartnere for at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

 

For yderligere at udvikle og forbedre Utzon Jewellery ApS, indsamler vi statistikker om, hvordan du bruger hjemmesiden.

 

Personlige data registreres hos Utzon Jewellery ApS og gemmes i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan yde tilstrækkelig beskyttelse af dine data.

 

Som registreret kunde hos Utzon Jewellery ApS har du altid ret til at sende os dine indsigelser mod registrering og behandling. Du har også ret til at få adgang til de oplysninger, vi har på filen om dig. Disse rettigheder er i overensstemmelse med GDPR. Venligst adresser forespørgsler og spørgsmål til info@utzonjewellery.com

 

Hvad bruger vi de personlige oplysninger til?

 

Vi bruger muligvis dine personlige oplysninger til:

  • Aktivering af din shopping i vores online forretning (levering af dine ordrer osv.)
  • Registrer og vedligehold din profil
  • Giver dig muligheder for at deltage i visse tjenester - for eksempel tilmelding til konkurrencer eller kampagner online
  • Send dine produkter / din ordre til dig
  • Sikker drift og en god kundeservice hos vores online forretning

  

Adgang til dine oplysninger
Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse oplysninger, bedes du kontakte os på info@utzonjewellery.com. Du kan også kontakte os ved hjælp af den samme adresse, hvis du ønsker at rette eller slette forkerte oplysninger.B2B betingelser
Ved B2B samarbejde om produktion af grafisk materiale, herunder smykkebilleder, gælder, at ophavsretten altid vil forblive hos producenten, Utzon Jewellery ApS, samt at billederne kun må anvendes til det aftalte formål. Brug/redigering af billeder uden forliggende aftale, anser vi som en krænkelse af vores ophavsret. Misbrug af vores billeder i kommercielle sammenhæng resulterer i opkrævninger fra 1.500 kr. per misbrugte billede.